June 22, 2009

Tingkatan Dua

p/s: aku xde kaitan dengan gambar di atas. sekadar julingkan mata =p


ok.
lupa lak dah janji sambungan tingkatan 2.


before 2, ada jugak yang tanya aku tak pernah kantoi dengan cikgu ke dok buat hal macam2.
jawapan aku.
ada tak besa kena!
hahahaha


bab pecah masok kebun cikgu kemahiran hidup tu mmg smpi skrg tak kantoi.
tapi mai dekat ponteng kelas tu.
hahahaha memang aku slalu kantoi.
antara denda aku penah kena seperti berjalan-jalan bersiar2 dengan penyelia petang a.k.a guru disiplin keliling satu skolah sambil pakai rantai "saya suka ponteng kelas" selama beberapa jam.
memang cam sial.
dah la bedak lupa pakai.
if x, leh sorok muka balik bedak tebai tu.
cettt.


tapi melancong keliling skolah tu tak cukop menginsafkan aku.
hobi tetap diteruskan.
aku penah kena tangkap sbb ponteng kls pastu secara biadap lepak kelas senior tingkatan 2.
hahahaha
pastu time aku rehat, aku rehat.
time senior rehat, aku rehat lagi.
kata skolah keturunan kan?
lalalalala


sesi naik ke pentas perhimpunan?
heh.
aku penah naik kat atas pentas tu 2x je.
satu.sebab aku borak kat blakang. p baris kat kelas org lain sbb nk bergosip.
dua. aku kena sbb blah balik skolah awai.
cilakak punya pengawas yg report tu.
aku hengat lagi.
nama dia azila!
grrrrr


Tingkatan Dua


heh.
ni peringkat yan agak mencabar.
pasai apa?
sbb aku asek kena hentam dengan cikgu ja.

biasa la.
senior skolah petang.
tingkatan 2.
hahaha pastu kwn baik kg aku lak dah masok skolah tu.
jadi junior aku.
mmg lahanat sket prangai depa 2 ekoq tu.
lagi la berkembang bakat aku.


di tingkatan 2
aku paling anti dengan 'geng bra hitam' ni yang diketuai oleh Hajar si mata ikan kaloi dan konco2nya yg terdiri daripada 5 orang ke semuanya.
ni geng malas pakai singlet ni.
pastu pakai bra hitam 6 ekoq tu.
sebatu nmpk tali bra depa.
pastu asek selak tudung ja dengan aksi2 kononnya cuaca sgt panas.
BITCH kan???


sbb tu aku tak suka.
tapi kwn2 aku yg jantan ni, tudiaaaa punya dok ligan(kejar) laaa.
aku tak suka bkn sbb jelez tapi geli.
jahat2 aku.
aku tak pernah cuba tarik perhatian lelaki sampai macam tu skali.
geng2 dibawah naungan aku, dikenali sbb asek naik perhimpunan.
bukan dikenali sbb dok angkat tudung konon2 panas.
hahahaha


kami memang mempunyai aliran kefahaman yang berbeza.
lalu geng aku n geng bra hitam ni mmg tak ngam.
plus plak si hajar mata ikan kaloi ni jeles dengan aku sbb bf dia slalu lepak umah aku 24 jam.
dah kau bodoh sgt pasai apa.
bf dia tu kawan baik amcik aku yang masa tu adalah mat rempit sejati kat daerah kg aku tu.
memang la 28 jam si Johan yang mmg sedia kala hensem tu dok lepak rumah aku sbb dok pulun setting moto dorang.


dan.
bila geng bra hitam ni lalu.
mmg muka aku 1 geng akan jadi 3R la.
bukan rilex, respect, respond.
tapi Rhepot, Reput, Remot
(ni bahasa utara, sila rujuk kamus di bawah nanti)

kamus:
rhepot= tua berkedut
reput=reput la
remot= berkedut


kan aku kata hajar mata ikan kaloi ni mmg bitch.
boleh dia fitnah aku dok pulun goda bf dia kat rumah.
bila bf dia dtg rumah aku.
aku pulun pki hot pant segala.
tapi johan syg dia bukan suka tapi geli.
merata dia jaja fitnah tersebut hingga sampai ke telingan amcik aku.
skolah??
heh.
tinggai bilik guru ja xtau.


sampaikan effect mulot bitch dia.
ada laki yang nak test aku la!
mmg aku hilang sabaq la wei.
aku sket punya suci.
tapi sbb mulot dia, aku difitnah.


sebagai balasan.
budak laki yang mai tanya leh nak test aku dak tu kena tampar dengan aku.
dah tu, aku lututkan 'barang"dia skali sampai biru muka2.
haaaa, amek.
nak test skali kan?
sedap tak abaaaang???
=p


dan hajar si mata ikan kaloi a.k.a bitch murahan tu mesti di ajar.
lalu, aku dan geng basikal p skolah mula setting nak gaduh.
heh.
tak payah bantuan tenaga lelaki.
stakat geng bra hitam tu yg asek tau tempek bedah tebai2 pastu selak2 tudung tu.
aku sorang leh tumpaskan.
cetttt.


lalu.
balik ja skolah.
aku tunggu hajar bitch tu kuar pagar skolah.
sumpah wei, 1 jam aku tunggu dia takot kuar.
pastu dia sgt bijak bila tepon pak sedara aku.
cam sial.
pak sedara aku cikgu kat skolah keturunan aku tu.
aku punya la sorok aku ni anak sedara beliau.
tapi hajar ni yang mmg suka kaji hal keturunan aku.
bocorkan dan skali lagi dia fitnah aku macam2.


dan.
hajar si mata ikan kaloi yang aku tunggu tak mai tapi pak sedara aku yang mai.
babi la.
kena khutbah jumaat 1 jam.
pastu tak abes kat situ.
balik rumah malam tu dia mai lagi.
nasib bapak aku takde.
kalau tak.
aku rasa aku tak hidup dah.


cettt.
hengat aku tau serik kau main pak sedara aku??
bitch mcm kau perlu di ajar.


apa lagi.
aku xdapat time balik skolah.
aku wait b4 g skolah.
apa susah.
tunggu punya tunggu, dia muncul.
kebetulan mmg sorang2 lak.
heh.
memang aku hentam dia abes-abesan laaa.
maap.
bukan aksi tarik2 rambut ea.
aku tak suka skill tu.
aku kan ada taekwondo.
sia2 menang tonemen kan?
sehengat aku la, aku tahan dia.
dia ngelak2 tapi benti jugak.
sambil mulot dia macam2 kata kat aku.
aku sepak basikal dia.
heh.
memang lembik la minah tu.
baru sepak basikal, dengan tuan2 basikal dah jatuh.


pastu dia memang maki aku la.
besa la pompuan.
maki memaki mmg berlaku la.
aku hengat lagi.
aku sempat sepak dia yang tengah terjatuh tu pastu tolak kepala dia.
hahahaha puas!


rasakan kau ikan kaloi.
nak sgt cari pasal dgn aku.


siang2 lagi aku dan stanby.
siap ponteng skolah agik punya nk cepuk kau!
yesss.
puas!


melalui laporan kwn2 aku.
dia tak dtg skolah.
pastu bf dia johan lak sebok datang rumah aku tanya aku pasai apa.
heh.
depan amcik aku, aku bgtau mamat hensem tu hal bagi pihak aku.

" eima xbuat apa pon. sepak basikal skali. sepak dia skali.tolak pala dia skali. cukop la kan. bayaq balik dia dok fitnah eima sampai ada laki mintak izin nak test eima.apahal. johan kenai eima jenis bitch mcm gf johan tu ka? macam eima xtau johan nk pakai dia ja. tak payah nak back up dia la."


hahahaha muka si hensem tu meram padam.
ok.
sangat hensem.


aku tau dia malu dgn kenyataan tu.
lalu, dia mintak maap bagi pihak aku.
n cuba suruh gf dia cool.
heh.
apa aku kesah dia nak cool ke x.


aku hengat lagi.
amcik aku kata kat aku pas johan balik.

" adoi, adik2. amcik baru nk p cari jantan tu. hang dah p settle sendiri. cepat gila. jaga2. pak ndak (pak sedara aku) mesti masuk campur"


heh.
amcik aku cool.


panjang lak kisah ni.
aku sambung esok leh?
penat nak taip.


ok.tipu.
acah je.
hahahaha tak rock la simpan2 story
=p


keesokan harinya.....
macam yang aku agak.
aku kena panggil dengan cikgu disiplin skolah.
hahaha
bukan aku ja.
1 geng aku yang terdiri 8 orang kesemuanya.
(mak aii, ayat skema)


konon2 rundingan damai la ni.
sapa lagi yang report kalau bukan ikan kaloi tu.
kali ni mmg macam2 la tuduhan dia.
aku ni tubuh geng kaki pukul student pompuan la.
aku ni suka sekat (tahan) budak2 yang aku tak puas hati bila balik skolah laa.
aku ni suka pecah masuk kebun cikgu la.
aku ni anak sedara Cikgu Adnan tapi prangai memalukan pak sedara aku la.
geng2 aku ni kaki ponteng kelas la.
suka blah balik skolah awai la.
ponteng solat la.
sume kesalahan jenayah geng aku buat la.


dah kau.
yang geng kau beromen bercumbu2an kat tangga bangunan blakang tu tak mau story lak.
bodoh!


tak payah la kau nak bela diri eima jer.
dah bapak sedara aku tu pon back up dia.
sebab apa??
nak jaga nama sendiri.
cettt.
sedangkan mak aku dah terangkan semua.


aku diam je.
geng2 aku ja yang potpet2 bela diri.
bila sentuh bab bapak sedara.
aku mmg touching bila dia lnsg tak berunding dan dengar penjelasan pihak aku tapi terus2 hukum aku.
nak jaga nama beliau.
biar je la aku ni nmpk mmg jahat tak masuk dek tegur.


lalu.
hasilnya aku diturunkan kelas.
ni mmg hukuman paling aku tak boleh terima.
bila org buang aku dari kelas 1st bukan sbb aku bodoh tapi sbb nak jaga repurasi kls.
cam haram!
konon2 aku ni tahi la dalam kls tu.
geng2 aku lak.
kena tulis rekod la dalam rekod skolah.


wei.
sampai mati aku tak maapkan hajar mata ikan kaloi tu.
dan sampai skrg ni aku masih berkecil hati dengan pak sedara aku tu.
kalau nak adilkan orang, beliau perlu panggil dua2 pihak.
kenapa tak panggil aku??
terus2 dengar cakap bitch tu.


bila sume cikgu dah tau aku anak sedara cikgu adnan.
maka, tahu lah dorang rumah aku.
start je hari tu.
aku buat hal ja.
sampai la cikgu skolah aku kat rumah aku tu.
sumpah aku tension!


dan penurunan aku ke kelas no 2 tu telah buat aku hilang mood nak jadik budak nakal agik.


hajar tu plak, aku dah hancuqkan rumah tangga dia dengan johan tu bila mana dengan sengajanya aku bagitau kat dia yang johan tu nak "pakai" dia ja sambil aku tunjuk kat dia gamabr johan berpelok2kan dengan gf sebenar beliau di waterfall.
pic sponsor by: amcik gua laaa
hahahahaha


dan aku jugak bagitau hajar ikan kaloi tu.
semua benda2 tak senonoh dia buat dengan johan tu.
semua abg2 aku tau.
semua budak2 kg aku tau.
sebab johan dok pulun cerita.
hahahahaha

cerita2 lucah itu jugak sponsor by: amcik gua agik.


hahaha sape leh tgk adik sendiri kena buli mcm tu ja??
hahahaha padan muka kau ikan kaloi.

ikan kaloi pon malu tak terkata lalu mengambil keputusan untuk bertukar skolah ke kl.
hahahaha.
dah jadi bohsia jgn pilih jalan hitam mungkin dia kat kl nun.
=p


aku frust bila kn dok kls no 2.
start tu, aku pulun blajaq sbb nak masuk balik kelas no 1.
aku tak bleh sket bila aku rasa aku cam bodo.
cettt.
dan hasil ketekunan aku mmg dapat tentangan hebat geng2 aku sbb tak peduli dorang sgt dah.
pastu naik je tingkatan 3.
aku mula serius dengan masa depan.
no more notie2.
lebih focus!
mati dah sorang setan dalam skolah tu.
sekian.


pikir balik.
bagus gak sume2 tu jadi.
tapi mmg real bitch la kau hajar mata kaloi woi!


Eima Jer: takde sambungan dah. ni paling tragis. huhuhu aku agak bangga dengan diri aku sbb nakal macam mana pon aku, aku tetap nak yang terbaek untuk pelajaran aku. tu prinsip aku. masa depan wei. masa depan. dan johan plak, mmg lepas hari tu dia mmg malu nak tegur aku lagi. dan slalu mintak maaf kat amcik aku dengan apa dah jadi kat aku. frust sbb hajar blah?? heh, mamt tu elok ja bahagia. =p


p/s: skrg ni geng2 aku xtau p mana dah. tapi yg aku tau semua dah kawen n keje kilang. takde yg sambung blajar pon. geng bra hitam tu plak, bila dah besar2 ni elok je tegur aku. siap blanje minum lepak2 lagi. dan semua pon pakat dok kawen bagai dah. dan bila jumpak semua2 geng nakal2 dulu. mesti dorang tanya aku:


geng: hang buat apa lani eima?? dah kawen lum??
aku: aku blajaq lagi la wei. nak kawen apa nya.
geng: blajaq? kat mana??
eima: Utm Skudai.
geng: wei. tak aci. jahat sama2 tapi aku dok keja kilang tapi hang masuk U.


hahahaha lu pikir la sendiri wei.
=p

p/s 2: kalau ada silap heja, buat2 paham ja la..malas nk betoikan laaa

5 comments:

slay said...

makaih..dasatnye kisah kamu tuh..
sian kamu..kan?dak2 lagi da macam2 jenis owg kamu jumpe.. :(

p/s : apa best sgt ker "barang" minah tu nak tunjuk2 orang??

fairuz said...

aku rasa entri ni lebih berunsurkan geram + dendam..haha...

cerita pasal tingkatan 2 cuma ciput je..lainnya, sumer pasal ikan kalai..haha...

nuyun said...

madu..hang nih ..buaih dari sekolah..

Eima Jer said...

slay:
bodo la soalan..penah lak aku selak p tengok!

Apai:
ok.
tukar tajuk entry

Madu:
hahahaha buaih aku xbleh lawan mulot ang!

Apit said...

haram crita panjang..awat x bukukan buat novel ja pastu suh rashid sibiaq buat filem..haha..bohsia:jangan pilih awek bra hitam..konpem kotak pejabat pny..