July 25, 2009

Facebook Pemusnah Rumahtangga



heh.
gilekan??



ni kuiz aku gatai-gatai tangan p amek kat facebook tu.
skali naik result.
heh.
amek kau!!


memang gile laaa facebook ni.
percubaan meruntuhkan rumah tangga pasangan-pasangan yang sedang hangat bercinta ni.
main select suka hati kau je.
malu i.


tapi yang kau pon gatai tangan p amek kuiz ni apsal??




maaf Lizz.
saya hanya meng-gatai-kan tangah mengambil kuiz itu.
bukan meng-klik tangan saya kepada nama bf kamoo =p
maaf joe.
saya jadi malu.



tapi kalau Mohd Kawaras tu betui la kan madu????
tu kan bf madu.
honey is madu.
bf madu of coz la husband aku jugak.
hahahahaha tu memang tak perlu di sangkal.
sekian.


da second 1 tu.
ntah sape la kau firdaus nordin oit.
anak nordin ahmadkah?
kenaikah aku?
adoiii...



syafiq si teruna jambu pon masuk list ke??



lagi pelik.
ong yang kompen tak sunat lagi tu pon masuk list ke??
hahahahahahahaha dah la nak p mati umur 45.
tak mau la aku!
heh.



gilekan facebook?
orang yang meng-gile-kan facebook pon ramai.

contoh???

kau la.
kau.


aku??
tak...
=p



dunia
dunia



tapi yg peliknya.
bangun je aku pagi ni.
kuiz tersebut sudah hilang.
sedangkan dengan gatai tangan-nya aku mem-publish-kan result quiz tersebut.
ke mana kah menghilang???
ke aku jawab dalam mimpi act??



masih pelik.


kepada nama-nama yang telah tersenarai secara tak sengaja tu.
jutaan kemaafan.
risau jugak aku.
mana la tau chenta hati masing2 yang menghilangkan kuiz tersebut sebab sakit hati.
sumpah aku takde niat apa-apa.
sekadar suka-suki.


aku masih pelik ke mana kah pergi kuiz tersebut.
semua page kwn2 aku yang amek kuiz tu pon mengalami keadaan yang sama.
hahahaha facebook takot kes bercerai meningkat kot!
=p



ok lah.
sekadar berkongsi.
sekian.
bersurai.

12 comments:

Lil^GriZzLe A said...

haah la dah hilang. miracle!
saye baru nak try buat. eheh.

Joe Tahir said...

haha...klaka :D..maap ajie...haha

slay said...

keh3...
"would run at the alter"..
=p

Drunbella said...

firdaws nordin thu adek ak lah yg studi kart bandung thu. hahaha :D bertuah lah klo dpt die. bakal dokte thu. muahaha ^^

fairuz said...

wahahaha...jangan main facebook nih..cuba jadi macam aku. takde facebook. cool je kan..haha

Eima Jer said...

lil'grizzle:

hahahaha u sgt berminat ea nk jwb dat quiz..hehehe midnite smlm pon xde..
=p

Eima Jer said...

joe:

heh.
eima yg kene say sorry kat lizz...
=p

Eima Jer said...

slay:

hahahaha so tau dh la kan...

Eima Jer said...

bella:

heh.
xmasal plak dia masok snarai..
hahaha xpaham aku..

Eima Jer said...

fairuz:

hahaha cool la sgt..
nak tgk sket smpi bile kau leh tahan tu...

Apit said...

Mohd Kawaras<--hg knai ka ni sapa..blog hg ni awat makin lama makin best..sbb hg org utara kut..haha..org2 utara mmg sentiasa bestalabesta!

Eima Jer said...

Apit:


hahahaha tu kan hubby no 2 saya..
kira madu ajie la..
kehkehkeh