July 31, 2009

Perhatian Itu Sebahagian Daripada Kasih Sayang...


Lelaki curang kebanyakannya disebabkan bosan terhadap chenta hatinya...
Atau mungkin sememangnya GATAI tak boleh tengok pompuan.
Atau mungkin chenta hatinya yang tak brape cool dalam hal berkasih sayang ni..
Atau memang ramai sangat supply and demand scandalous kat luar sana nun...
wtf



heh.
tapi lain plak bagi kaum wanita.
aku tengok ramai yang start curang bila kurangnya PERHATIAN dari bf tersayang.
bukan nak bela kaum pompuan ni.
tapi realiti punca kecurangan tu memang sebab kurangnya perhatian.



betul tak kaum wanita yang sedang bercinta mahupun sedang mencurangkan diri??
heh.
bleh plak ayat last tu.
hahahaha kene sepak dh aku nanti.




baiklah.
secara kesimpulan untuk entry pendek ni.
boleh tak kalau aku cakap pompuan ni tak kisah hidup susah senang jatuh bangun dengan chenta hatinya as long as mereka cukup akan perhatian dan perhatian dan perhatian serta kasih sayang dari chenta hatinya.
boleh tak aku nak simpulkan macam tu?




dan satu lagi aku nk tambah.




aku benci apa yang aku rasa sekarang!!
lemah hati tapi tak cukup kuat utk curang.





maap sajikan entry srabut setelah lama hilang tanpa cerita baru.
kadang-kadang tengok blog bersawang macam seni plak bagi aku.
nmpk cool!
hahahaha


dah-dah.
nak tido.
semoga aku terus tabah mengharungi hari esok yang mungkin kosong atau terisi.
heh.


sekian.
bersurai.



Eima Jer: kalaulah hati ni boleh guna sistem undo, backspace, tab dan bla bla bla..sumpah aku nak format ja hati ni pastu install bende baru. baru cool. hahahaha penat dh nak cuba jadi sempurna....

8 comments:

Drunbella said...

sila tabah oke. ak da advance lah merasa keadaan sedemikian rupa. hahaha :D smp kan kekadang "lantak p lah kart hg" agege ^^

myatiqah said...

ade hati nk curang ke cik eima?

faRra.. said...

btol tue eima..bila kita jauh ngn chenta hati n kurang perhatian, kita mula akn jd seperti owg yg kurg siuman n mula menggatal...tp apapn KESETIAAN kita pd chenta hati tetap utuh wlaupun BraD piTT dtg melamar..btOl x darl???hahahhahha..ye la tue..huhuhuhu...

Eima Jer said...

Bella:

hahahaha aku bukan maksudkan kecurangan wei..
aku maksudkan perhatian =p

Eima Jer said...

tiqah:

haishhh...
xde la babe..
sbb tu i ckp lemah hati tak tak cukup utk curang..

means i xcurang la..
hahahahaha

Eima Jer said...

farra:

yeah..
300% agreed wit u darl!

tapi kalu Hyun Bin masuk minang, i pikir jugak kot..hahahaha

fairuz said...

perenggan akhir tu : macam dapat ilham daripada blog aku je..hahaha

EoL said...

tapi realiti punca kecurangan tu memang sebab kurangnya perhatian.

--realitinya memang ada tapi memang buakan satu kewajipan yang dipahat sebagai punca kecurangan....ada beda lain tak???rasa ada nihhh