July 09, 2009

Penang To Utm

telahku tinggalkan Penang malam sabtu yang lalu.
dengan pelbagai perasaan bercampur baur.
hingga ke hari ni aku masih keliru.
perlu atau tidak aku merindui penang lagi.
heh.
hanya teman rapat yang memahaminya.



baeklah.
aku sudah move on.
move on dari eima jer yang sgt berperasaan kepada yang lebih cool.
heh.
abaikanlah!



ok.
aku gerak dari penang to jb around pukul 8.30malam.
tapi bus tu memang cilakak.
abes sume ceruk pekan driver tu nak masuk amek penumpang.
sumpah aku bebai gila.
pejalanan penang-jb yang paling lama.
12 jam!!!
sepatutnya 8 jam je wei.
arrrrggghhhhh.
skali lagi abaikan.
kan aku tengah nak blajar jadi cool.
apa sangatlah kan..
hahahahaha
=.=




sayang gila aku kat utm kan??
awai gile aku sampai sini.
sepatotnya aku masih perlu menjalani sesi internship aku yg masih berbaki 1 minggu.
hahaha punya pulun mintak abes awai konon2 nk holiday.
lastly sume hancusss.
ke utm jugak kau eima!




takpe.
sekurang2nya aku lebih tenang kat cni.
sesi bertemu dengan senet2 yang sudah hampir 7 bulan tak ketemu.
sangat2 menghiburkan hati aku yang kusut serabut kelapa ni.
heh.
on da way ke arah entry leleh nampak?
hahahaha.
dah2.




ok.
untuk tahun akhir iaitu semester2 senior ni.
aku masih di kolej yang sama.
masih bersama kawan2 yang gila tu.
masih bising seperti biasa walau aku dah bertekad untuk lebih diam.
heh.
masih tidak berjaya!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


wahai kalian.
sumpah aku sgt selesa dengan condition bilik aku.
memang super duper selesa!
perfect serba serbi.
dengan sejuknya.
adoi laaaaaa
slalu lagi la aku ponteng kelas sem ni.
hahahahaha



dan yang buat lagi heaven.
aku di level 6 iaitu level paling atas dan 1 level tu semua senet2 kesayangan aku.
bayangkanlah bisingnya mcm mana kan?
acara mandi secara berjemaah.
acara berak berjemaah.
acara gosok gigi n cuci muka secara beramai-ramai.
acara makan secara berkeluarga.
dan yang paling klimaks acara bergosip secara pukal.
hahahaha.
mengaji n solat jemaah belum sempat lagi.
=p




entry mcm tak best lak kalau takde gambau kan?
.
.
.
.
.
jom layan pic jom.
sumpah aku xde idea.
Photobucket
ni bilik aku sebelum proses mengemas =p
.
.
.
.
.
taraaaaaaaaa

Photobucket
ni lak selepas 1 hari mengemas bagi kemas.
credit to cik fiza utk bed sheet Man United itu


Photobucket
meja study aku.
ok tipu.
aku bukan rajin study pon.
lebih kepada meja makan je pon

Photobucket
ni meja study 2.
jgn jelez ok.
bilik aku ada 2 meja study.
sbb tu aku pandai.
amek note cepat.
rahsia kejayaan!
=p


Photobucket
adehh.
locker pon ade 2.
lalalalalala!~



Photobucket
anak-anak aku yg comel!!!
sumpah 2 bulan aku meghoyan rindu dorang 3 ekoq ni!
adoiii

Photobucket
view dari bilik aku.
sumpah cantik.
pasni mata aku sure baik dah rabun.
hahahahaha =)


Photobucket
dan ni yg paling penting.
tombol pintu yang berjasa.
heh.
sebab sikap prihatin NC baru utm, kolej aku telah ditukarkan semua tombol pintunya kepada tombol di atas.
lebih selamat.
setelah hampir setahun kejadian aku diragut.
heh.



dan penukaran tombol pintu ni jugak telah menyelamatkan kolej aku dari kejadian seram di kolej 9 sebab proses penukaran tombol pintu ni menyebabkan kolej aku ni ditutup untuk sebarang penyewaan bilik sepanjang cuti.
dan hasilnya.
kami bebas dari kejadian itu.
klu tak sure aku dah jadi ketakutan macam sue dah.
amin.
alhamdulillah.



baeklah.
kat cni dulu.
report li aku tak siap lagi ok.
hahahaha tapi muka aku tetap maintain slumber tak risau pape.



btw.
jpa dah settle.
doakan aku ada rezeki ya.
amin.



ok lah.
bersurai.
next entry aku kenalkan senet2 kesayangan aku.




Eima Jer: seminggu kat cni, asek hujan jaaaa. membatalkan niat baek aku untuk menguruskan badan betoi la. sekarang nak salahkan sape?aku ke hujan??




12 comments:

sha89 said...

perghh...plg xtahan siap bed sheet MU lg haha...

*buat koleksi slipar ek bwh katil tu?* huhu~

tp yela...pmndgn kat luar tu cntik...tenang je pkiran kn..

Lil^GriZzLe A said...

long journey penang to utm, sure sakit badan kan :)

rajinnnnn kamu terus mengemas. eh eh dok k13 ke 12?

mana mau dapat bedsheet MU? lalala~

slay said...

biar aku jawap soklan atas tu :

dok mane?ni ha alamat :

WA1-601 KOLEJ 13 DATIN SERI ENDON,
UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA.
81310 SKUDAI,
JOHOR...

hoho.sape suruh publish kat fb. ;p
jemput la dtg.jangan malu2.hehe..

fairuz said...

berak berjemaah tu dapat pahala tak? hahaha...

lambang MU hanya berada di bawah bontotmu saja eima..kahkahkah...

jangan lupa kenalkan aku skali, even kau tak sayang aku..hahaha...

Apit_UTM said...

meja study aku.
ok tipu.
aku bukan rajin study pon.
lebih kepada meja makan je pon<--haha..jujur gila..

patut la membe ak nak sewa K17 dia x bagi.dia nk tkaq tomboi pintu camtu ka..klaw barang hilang gk, mmg antu la curi..tp tingkat atas org nek kut bumbung..

aku dh kena 1st yr kt ktdi..so eima, carefull!stgi dol mai utm, xtaw nak tdoq bilik sapa dh..haha..ada g dak smki 2 org kt K10..tp indu la..xtaw dol nak ka xmaw..haha

Eima Jer said...

sha:

hahaha tau xpe..
mmg cntik pon..
nmpk 1 utm ok..
yg penting masjid tu..sgt tenang

btw, aku mmg flipflop addict..
sumpah tak tipu!

Eima Jer said...

G're:

tau xpe..
sepatotnya 8 jam je..
adehhh..

hahaha lewat 1 hari gak kemas sbb stor xbukak lagi..
hmmm hati tak tenang la klu bilik tak ok lagi..


bed sheet man u tu gift dr my fren..
dia beli kat bandung..
=)

Eima Jer said...

slay:

adehhh..
dah aku cakap alamat tu bagi kat joe..
dia nk antar poskad lol..
=p

Eima Jer said...

apai:

hahaha dapat kot!
kau tahu aje lah clazmate kau sume tu penakot!
tetambah erin,put dgn wanie..
hahahahaha

aku gak yg cool...

Eima Jer said...

apit:
hye hafiz...
=)

hahahaha ntah sampai ntah tak la mamat tu..
pada soh dia dtg cni baek sy je yg balik kl..
jb sgt bosan laaaa
=)

vidadarisakura said...

gila kemas bilik ko.haha



weh.ko tinggal email dekat chatbox aku kalau mo add fb.hee

EoL said...

aik bila plak tobol jenis lagu tu ditukar...pemandangan kat luar tingkap tu sudah biasa di nikmati selama 2tahun