August 20, 2009

Sekitar Dua Minggu Ini- PART 3

ok.
I janji ni memang part akhir ok
=p


HAPPY GRADUATION DAY KAK FARAH!!


baeklah.
ini tajuk entry untuk PART 3 ni.
kan I dah repeat dh before ni.
I ni tidaklah semuram durja seperti yang disangkakan U
tapi sehappy I ni, tak la sampai bertukar-tukar no telefon serta berbalas-balas sms dengan scandal lama a.k.a musuh ketat bekas pasangan anda.
eh jap.
I penah ade scandal ke??
Nope nope nope
Rekod I bersih ok!
hahaha amek kau!


bak kata Yonna:
" You deserve to smile too"


baeklah.
aku akan berusaha bersungguh-sungguh untuk kembali senyum seceria hingga ke telinga seperti dahulu kala.


bak kata Kak Farah:
" Move on Eima. Hilangkan diri. pikirkan gembira kamu pulak."


yep.
saya mengaku memang saya kalau boleh xnak dia sedih.
dia sakit.
saya sakit takpe.
tapi sampai bilakan??
baeklah kak farah
as ur convocation gift, I nekad untuk Move On meninggalkan beliau bersama kehidupannya.
i'allah.
saya pasti!


rerakan
doakan saya kuat ya!



baeklah.
kembali kepada tajuk asal


17 Ogos 2009
Dewan Sultan Iskandar, UTM





-Hari itu hari Isnin yang Indah-

Congratulation Kak Farah!
We love You very the much
hope kamu suka dengan all da surprises yang kami planned untuk kamu dat day
=)


Special Thanx to Myn and Sya sebab sudi turun ke utm untuk sama-sama berkongsi hari indah kak farah =)


Jom layan pic lagi.
tapi tidaklah sehebat Myn yang meng-upload-kan sejumlah 183 keping pic di dalam facebook milik beliau.
adoi!
gile rajin macik neh.


btw,
enjoy yay

maaplah
entry saya kali ni sgt sesak dengan pic
.
.
.
.
.
.
.


ready??
here we come!!!


































ok abes.




Eima Jer: tak payah nak pertikaikan apsal pic i sket je.. sebab aku tukang amek pic nye =p kesian saya..slalu macam tu..btw, slamat men-counting-days kedatangan ramadhan =)









5 comments:

Joe Tahir said...

jubah utm cantik...x aci~

fairuz said...

gambar tak cun...ade kabur² sket...

Eima Jer said...

Joe:

haishhh..
jubah usm pon cantek ape..
design nye cool...

i love ol of ur pre-graduation pic tu..
perfecto!
cool

Eima Jer said...

Apai:

yang kabur tu camera hp la apai..
nak cantik2 kn invite mamat ats tu la..
kan joe??

Apit said...

tu mcm minah ja..yg sorg tu mcm the pinky panther..