October 24, 2009

Happy Birthday My Crazy Clazmate -Ong H.Yiew!!!


HAPPY 23rd BUFDAY MY CRAZIER CLAZMATE!!!!
H.YEOW

May God Bless U alwaz n cepat-cepat cari girlfriend amoi kuit kiut maaaa
=)




okey.
smalam hari khamis
last minutes plan aku, syafiq, aza, hwee Jeen n Jia Qi culik apek ni bawak makan kat area CS
sila google CS kat jb ni amende n kat mana
Jb busuk so aku tak berahi nk explain CS tu hape
sekian.



dengan berbekalkan suar tido yang sungguh cool, aku n aza heret apek ni sampai ke CS
dah aku mentioned ajak balik tukar seluar si apek malas
hengat cool la tuh
adoi



sampai je kat CS
HwJeen, Jia n syafiq dah standy manbai kat sana dah sebab kami lambat sbb kami sesat
bukan bodo jalan tapi sebab bufday boy slumber pakai suar tido kot n CS xnak terima kami
hahahaha
abaikan ayat tu
aku pon tak paham!



tengok je Hw Jeen yang dress up mcm nak pegi bufday party kat atas kapal mn ntah aku dah mula rasa cam tak sesuai lak aku pakai simple nk mampos.
hahahaha tapi layankan je
aku dgn aza mmg selekeh
heh.



kami mulakan dengan sesi melantak sbb aku dah sangat lapar.
act, xtau kenape nk kena pegi CS
bukan best pon
jb memang tak best
hahahaha maybe sbb senang amoi-amoi tu nak beli kek so layankan je la
bukan senang aku n aza nak control emosi apek tua ni
sbb dia banyak tanya pastu perangai apek ni yang aku masak sangat beliau sangat TIDAK GEMAR jenjalan masuk shopping complex ni
nasib la beliau masih boleh maintain cool
heh




ok.
perkenalkan bufday boy dulu
kemudian layanlah gambau yang bersepah banyak aku rajin paste tapi malas study untuk final exam isnin ni
heh.





ok.
ni bufday boy
-Ong Hong Yiew-
apek kesayangan aku


Amaran Keras!
abaikan botol hijau itu
bukan aku punye tp apek itu yg punye



Peringatan!!!
botol ijau itu memang banyak akan terpampang dalam sume pic di bawah
kepada readers Muslim
jangan salah tafsir
kami yang muslim ni tak minum pon
meja pon asing


aku explain awai-awai sbb malas nk banyak Kontroversi
haram utk kami tapi halal utk mereka
anggap je mereka-mereka sedang minum teh o panas!
hahahahahaha



still nk pikir macam-macam???
lantak korang la!
hahahahahaha




baeklah
-sekitar di Stone Grill Restaurant- CS-



sila layan semua pic
aku paksa!
hahahahahahaha
1...2...3...
go!





ni penulis blog a.k.a Eima Jer n Aza
owh ni la aza
slalu penulis mentioned nama aza dlm blog beliau
owh
baeklah
baeklah
ini aza rupanya
heh.


dari kiri siap
-Jia Qi, bufday boy n Syafiq-

am0i baju melah tu si Hwee Jeen
ok
saya mengaku kalah
beliau sgt talkactive
masih xde yang dapat tandingi beliay even aku!
heh






ok.
ubah angin




sesudah kenyang melantak dan pusing sekaki dua kat CS tu
kami pon bergerak ke Danga Bay utk sesi lepak seterusnya


oleh kerana semua jenis stock gelak kuat nak mampos maka Danga Bay adalah tempat paling sesuai untuk makhluk-makhluk ini gelak ketawa kahkahkah hahahahahaha
sekian



sumpah aku lupa nama tempat kami lepak
sila maafkan saya
=p


layan je la pic



sekali lagi diingatkan
abaikan botol hijau dan teh o panas tersebut terutamanya bagi readers muslim
maap kalau ia menyentuh tahap sensitif keagamaan anda
takde niat ape
sekadar keluar berkawan sesama rakyat Malaysia
batasan agama masih dijaga semampu yang mungkin
sekian penerangan saya!
assalammualaikum
=p



-Danga Bay busuk go!-































ok.
ni permenant partner lepak aku kat sini
sumpah sayang korang!








Happy bufday again Ong!!
sangat enjoy bergelak ketawa lasnite!!



thanx HwJeen 4 all da pic
walau tukang amek pic tu adalah aku
hasilnya macam biase
pic aku ade la tak sampai 10
heh.



Eima Jer: Ntah kenape lately terasa kurang bebas menulis. Maybe takot penulisan disalah tafsir lagi kot. makanya, kepada readers kat luar sana kalau aku over bagi explaination panjang lebar tentang sesuatu perkara tu jangan muak nak muntah darah lak baca sebab aku cuba mengelak sebarang kesalahfahaman timbul dan timbul. tapi bila pikir balik, ape guna menulis klu rasa tersekat-sekat. haishhhh Eima Jer, sila rajinkan diri berblog walking. sangat membantu anda memahami dunia blogging ni. .


p/s: kebebasan menulis itu adalah suatu kepuasan kepada seorang blogger. setuju x??



sekadar pendapat


entry tamat di sini


=)


kan aku kata aku suka melalut
entry wish bufday je pon
hahahahaha
sekian.




8 comments:

fairuz said...

kau memang tak hot cam amoi dalam kelas kau kan...hahaha

Eima Jer said...

nanti klu aku n aza jadi hawt nau kau lupe Megan Fox teros kot nanti..hahahahaha

Apit_SSO said...

ayaq hijau tu sedap oo..ak bangun tgk champion league pagi2 nk sbb start dgn iklan heineken la...hehe

Apit_exUTM_SSO said...

besday ak 2/6..nnt wat n3 utk besday ak lak..hehe..gambaq hg buh gambaq brad pitt ka, leonardo d caprio ka..ak mmg x kesah sgt..haha

Eima Jer said...

apit:

oushhhh jauh lg la bufday ang tu...
nanti aku buat naaa...
add aku kat fb..

Eima Jer said...

apit:

oushhhh jauh lg la bufday ang tu...
nanti aku buat naaa...
add aku kat fb..

Apit said...

ak xdk fb..nak cari ak kt opis dgn sp ja..haha

Eima Jer said...

apit:
hang ni mmg anti-social tui la..hahahahaha