January 12, 2010

Baju Baru Woah

Firstly,
aku tak tengok AJL
sekian!

naaah amek review terbaek AJL
kemas serta padat
[[Insan Tinggi]]


dah.
abes kat situ je



baeklah
sempena 2010 aku tukar layout
woah


tak dapat pakai barang LV
aku tempek as theme blog aku ni pon kire okey la jugak kan?
heh


paling tidak dah boleh sedondon seiring sejalan dengan bed sheet aku dah
tralalalalala
biar version pasar malam je mak
tapi katil I tatap nampak MALATOP!!
=p



sekian




Eima Jer: Banyak cerita nak kongsi act tp mata perlu tido dulu. esok je la ek??



12 comments:

fairuz said...

AJL bosan...

Cik Puan Drunbella said...

tahniah utk sekelian kalinya sbb mata ak da xjemu tgk blog hg.
yeay.
^___^
lawo lawo.
keep it up darl~

Eima Jer said...

fairuz:

ahahaha aizat maen politik..
1 Nation bagai sumpah la perlu menang..
if x takot AJL kena boikot dengan najib..
=p

Eima Jer said...

ana drunbella:

tapi xdak salji mcm ang..hahahaha

Cik Puan Drunbella said...

ahahaha.
:D
blog ak western.
tu pasai ada salji sejuk2.
ahahaha.
^___^

Azuan Shahri said...

Langsir bilik kau xnk tkr ke same dgn cadar katil?

Bru nmpk mantap & verstyle.hahahaha

Eima Jer said...

bella:

owh..aku org kampung jaaa
=p

Eima Jer said...

azuan:

dok cari jugak tp xdak..
klu ada aku pasang dah..
pastu pulun bayaq saman kolej..hahahaha

Cik Puan Drunbella said...

org kg laa pun da moden.
^___^
sedikit lagi ilmu boleh dpt thunder n storm.
bahahahaha.

..::zatie::.. said...

wahh...stylo gitu.
heheh~

Eima Jer said...

Bella:

gila la ang..main chat2 plak kat cni..senet!

Eima Jer said...

zatie:

makaseh zatie!
=)