February 10, 2010

Bila Ajie Dah Fade Up



lagi cerita pasai Ajie
maap kalau bosan
asek sebut nama dia je
=p
nak buat macam mana
tuan empunya blog suka sangat dengan nama Ajie tu
maka penuhlah watak bernama Ajie dalam penceritaannya



maka bermulalah lagi riwayat al-kisah manusia bernama Ajie
[ ooopppsss dah mcm ada yg thinking twice dah ni nk tekan pangkah =p]



lepas parkinson bagai amek gambar aku yang pelbagai pose ayam daging tu
maka servis bertukar tangan
dia dah fade up
dah penat
dah sangat nervous
lalu aku pon mulakan sedikit sesi shooting bersama buah hati chenta kaliau ni



Lokasi:
Masih di Alamanda, Putrajaya
Masa:
5 petang
Pihak Terlibat:
Ajie SAHAJA =p




Amaran Keras:

makin lama bf aku pose makin over
makin gile lensa
makin gile glemer
sila jangan muntah
kalau masih loya sila tekan pangkah
=p
penulis takpe
penulis tetap SUKA
tetap rasa seni
hahahahahahahahahahaha
kalau Adnan Sempit tu dalam hati ada taman
penulis plak dalam hati ada genting theme park
Indoor and Outdoor tau!
hahahahahaha


baeklah baeklah

here we go
serba sedikit gambar yang masih serba kekurangan dari saya

masih control ayu
cehhh

masih control cool
cett

masih control meng-control
ntah hape di control
ececececececeh

amboi hang!!
=p
dah mula menyelami mood over

agagagagagaga


okey
mood as model mula menguasai diri
anda sila jangan muntah!
=.=

kan?



kan..kan..?

saya dah cakap dah!
=.=

serious over kan?kan?
hahahahaha

okey
sebelum dia willing nak galas handbag i smpi ke sudah
mari kita akhiri photo shoot ini
maaplah, saya paling tak boleh blah tengok bf dok galas handbag gf kesayangannya
sumpah lansong tak cool
even kau hensem nak mampos!!


p/s: lelaki-lelaki macho kat luar sana. sila ambil perhatian. elakkan perbuatan seperti di atas. anda akan kehilangan hampir 90 peratus kemachoan anda bila berpelakuan sedemikian. banyak lg cara lain nak tunjuk anda care. bukan dengan menggalas handbag gf anda! sekian tetibe emo.hahaha



Eima Jer: Jangan salah anggap. saya bukan seorang gf yang suka merendah-rendahkan bf nya. dalam hati slalu bangga. cuma ini sekadar gurau senda. kami memang macam tu. kan we treat each other s bestfriend. stakat hanjeng menghanjeng macam ni perkara biasa. =)


to Ajie: saya tahu anda baca belog saya. dan saya tau jugak anda tak marah. =p




3 comments:

Shahira said...

hehehehe.
sape lg yg nk jadi model if bkn bf kte.
btol x?

Eima Jer said...

shahira:

i di paksa!!
hahahaha ajie jelez i asek amek pic kengkawan je..
pendengki dia tu..


u pon nanti dah balik mesia
of coz 200 keping dan ke atas pic ikhwan..=)

suhaida iltizam said...

xpela...walau xmacho pun akn ku tetap swh hubby ku pengangkn handbag jugak...ngahahaha!!