February 10, 2010

CNY Holiday #Part 2

09 Febuari 2010


oh ho semalam satu hari habiskan masa dengan Ajie pastu berdinner bersama-sama keluarga
=)


before Kak Yang call suruh aku and Ajie balik PJ, rumah Kak Aya sebab mak tak sihat tak lalu makan
aku n Ajie ke Alamanda
teman Ajie tengok wayang
sangat terharu Ajie wait aku nak tengok Adnan Sempit
oh ho terharu
=)



Alamanda sangat sunyi
aku plak memang dh lama tak kuar berdating berdua lebih baik dengan Ajie sambil tengok wayang berdua-duaan jugak
memang dah lama tak buat perkara ni
slalunya masuk shopping mall mesti dengan kwn-kwn jugak
tengok wayang mesti kena ajak kawan-kawan jugak
bila kembali berdua
sumpah aku rasa muvie-ing tu perkara sangat bosan
slamatlah Adnan Sempit tu not bad lah
tapi best lagi kalau sebelah aku ada fahmie n aida
tak pon Ijal and Aisyah
taklah aku rasa back to zaman-zaman skolah dulu
zaman pulun berdating berdua lebih baik
lepak tepi pantai pastu bantai borak ntah hapa yang diborakkan sumpah tak plak rasa bosan
tak macam sekarang
kalau kena makan dengan ajie secara berdua-duaan pon aku dah bosan
tengok movie berdua-duaan pon aku bosan jugak
pity ajie
dapat gf yang tamak macam aku
kasih sayang bf pon nak, kasih sayang kawan-kawan pon nak
nak serentak plak tu
haishhh




baeklah sedikit gambar aku nak kongsi
bukan aku yang shoot
percubaan Ajie bermanja dengan hadiah beliau
tapi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tolong jangan gelak tengok hasilnya
sebab aku bukan nak gelakkan beliau
tapi gambar dia shoot sungguh comel
sebab beliau nervous terlampau
sampaikan terketar-ketar tangan
hahahahahaha



aku paham
aku dulu pon ms first time pegang dslr pon aku terketar-ketar
pastu kalau suruh pegang dslr orang memang aku lagi akan nervous
sebab tu dulu penah keluar outing dengan joe aku malu nak manje-manje dengan nikon beliau
nervous ok joe!
maybe tu yang ajie rasa semalam
comel
comel and comel



takpe sayang takpe
tetap SENI bagi saya
=)
even saya nampak sungguh ayam daging dalam lensa sendiri
kahkahkah


percubaan 1
ulasan: amek kau. gambau terus kembang semangkuk ditambah aku jadi bertambah pendek walaupun dah memang pendek. fine baby fine. ajie cuba jatuhkan saham aku!! tapi ade ke saham?hahahaha



percubaan 2
ulasan: oh ho hubby, kena parkinson ke?? hahahahaha comel sungguh!



percubaan 3
ulasan: ok. semakin baik. tapi apsal muka mila tak nampak.hahahaha


percubaan 4
ulasan: semakin baek =) dan stop. dah penat jd model sambilan! =p hahahahahaha




p/s: seronok ea korang tengok muka tak siap aku. yang kembang ada yang semangkuk ada. hahahaha madu sila diam kalau baca entry aku ni. tau la nk kata aku gain weight!! huh


Eima Jer: Mak tak brape sihat la. Tak lalu makan. aku sangat risau. maybe mak rindu anak-anak kot. Hope mak cepat sihat. =.= adik dh balik kan ni kan mak..




to Ajie: tq so much sudi luangkan masa dinner bersama keluarga saya! mak nampak happy kamu ada skali lastnite =) dont tell me mak rindukan kamu more than me.sumpah aku jelez!!




6 comments:

Cik Puan Drunbella said...

maju ak skek dari ajie.
pic xgetaq-getaq.
just tersilap tekan button snap.
button apa ntah ak tekan.
babi tul.
terguling-guling depa dok gelak ak.
binawei okay.
saya malu.
>___<
tapi saya kewl.
hahahahaha.

Shahira said...

huhuhu.
lenkali leh bokeh sama2.
:D :D :D

nway nice outfit!!

yonna said...

ya allah! mcm kena parkinson u ckp? HAHAHAHAHHA i gelak nak mati ni!!! HAHAHAHAHHAHAHHAHA

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

xpa lah.lama2 nnt ok la tu :p

Eima Jer said...

bella:

hahahahaha comel gila ang tau dak ms dia amek pic yg 1st tu

" alaa sayang, tak jadi la..kabur..bodo! dok ketaq aih"

aku still hengat muka dia..gile sengal!!

Eima Jer said...

shahira:

hahahaha =)
tq shahira
u pon bergaya-gaya lol
i biase2 je..

Eima Jer said...

yonna:

hahahaha mn xcakap perkinson, sebab dok blurrr je gambar dia snap..hehehe pastu dok pulun cakap

" sayang, awat dok ketaq ni"

hahahaha angah gila!!