February 20, 2010

Bertemu Besties

Ini entry kepam dalam draft
aku busy 3 hari b4 pulang ke utm
menghabiskan sisa-sisa cuti yang masih berbaki
juz uploadkan gambar je dan biarkan ia kepam dalam draft
sebab aku tau dah
celcom ni kalau dh masuk je area utm, coverage macam haram
internet punya lembab
heh




okey
entry kepam ni penuh dengan gambar
malam bertemu besties dunia akhirat
simple gather
lansung tak rancang
main call je petang tu and sebelah malam tu tak sangka plak semua available nak datang
maka berlakulah small gather antara kami



kat mana??
hehehehe bukan TGI Friday macam orang-orang lain slalu buat gather
Starbuck ke Dome ke
bukan bukan
just kat stall kecik milik our lovely husband n wife iaitu Paklong and Maklong yang terletak di Jalan Semarak, bersebelahan dengan UTMKL


[klik sini]

aku penah buat entry pasal mereka



sangat lama tak jumpa dorang ni
last masa openhouse raya kat rumah Aza
tu pon sekejap je
memang sungguh tak cukup
after tu banyak kali gak plan nak jumpak tapi hampeh
semua tak jadi
sampaikan aku bebai la



kadang-kadang benda tak rancang tu la actually sempurna!
hahaha maksud aku, PUAS HATI



okeylah
mari aku kenalkan besties aku
kami dah bersusah payah senang lenang boros memboros lapar melapar sejak hari kedua di UTMKL lagi sekitar tahun 2004 dulu
sampai sekarang even masing-masing dh bawak haluan masing-masing
kami tetap rapat
^______^

insan-insan kat luar sana
tak payah la nak cuba runtuhkan kami
nak cuba hambarkan keakraban kami
tak payah
tak payah
kami dah masak sangat prangai KAU
sikit pun tak termakan cerita kau!



okey here we go
my besties sayang!




si cantik manis yang selalu lembut dan manis ni namanya CPOO
very low profile
tak suka cakap tinggi
susah nak marah orang
haishhh cantik n sexynya kaki kau cpoo
=p



si bulat ni namanya Maryam
muka memang bulat macam belon
hahahaha
yam dan cpoo memang tak dapat dipisahkan
bekepit je
kami yang lain memang dah terbiase
takde hal laaa
kan?

ini si manja Angah Liza
memang manje
bukan manje buat-buat
memang fresh from farm
hahahahaha

yang baju pink ni sue
atau nama timangan 'susu'
hahahahaha
very loving woman
kau lepak la rumah dia
kau mesti takkan kelaparan la
pandai masak
pandai melayan tetamu
aku ni dah macam anak dia je aku tengok
hahahahha




ayam daging kat tengah-tengah tu namanya Eima Jer
hahahaha abaikan keselekehan penulis
tak expect pon nak jumpe semua
act just nak teman sue je makan kat stall paklong n maklong
so, aku sarung je la ape yang patot
skali sume ade
amek kau
heh.
terima je la kenyataan kau tu selekeh wahai Eima Jer
tak payah panjang lebau explaination
dan ayam daging jugak!
^_____^



KAMI with Paklong and Maklong

hehehe yang ditunjukkan cpoo tu pic paklong muda-muda
penah jadi model iklan minyak rambut
hahahahaha






okey
ni pic paling comel!
hahahahaha




baeklah
aku tak boleh celotoh panjang sangat sebab kerja berjuta menanti
jumpa di next entry yay



thesis mode
fyp mode
psm mode


semoga siap semua kerja!

2 comments:

Cik Puan Drunbella said...

wow nak jadi macam cpoo.
nak badan macam die.
nak nak nak.
=___=

Azuan Shahri said...

Wah..maryam semakin tembam dh mcm mak org.Cpoo plak stil maintain mcm dlu.kah..kah..kah..