March 15, 2010

Facebook dan Ajie




itu AJIE
di apit 2 orang amoi sexy
suke ea!




baeklah
just nak bagitau yang aku sangat hairan dengan my Ajie sebab dia lansung TAK PERNAH ADA HATI NAK BUKA AKAUN FACEBOOK



sedang dunia gilakan facebook
mamat ni buat relax je
sedang classmates beliau sedang gilekan facebook
beliau relax je
sedangkan kawan baik beliau yg sama-sama membesar pon DAH ADA AKAUN FACEBOOK
beliau masih relax
selepas dipujuk oleh Eima Jer merangkap gf beliau pon
TATAP beliau buat relax
sungguh tak paham!



aku tak cukup manja kot!
T______________T




aku tak tau la kalau oneday nanti Ajie terbuka hati nak buat facebook
sure wall bersepah dengan ayat-ayat hairan kawan-kawan dia
hahahaha



6 comments:

Myaby said...

bf ku pelik juge. masa fb x pemes tahun 2008, die sebok main fb. skang dah pemes, die dah stop main fb. cmner tuh? hehe :)

Lil^GriZzLe said...

Eh baguslah bf takde fb, kurang sikit risiko kecurangannya :D

Myaby said...

haha.. betul tuh~ tp kalo nk curang mcm2 cara ada. :)

fairuz said...

aku takde fesbuk..rilek dan kacak je...hahaha

Apit said...

ak pun xdk fb..lepak ja...org2 ada fb ni baru nk up nie..hehe..lg 5thn fb xdk dh la...benda ni suma season ja..tgk bola lg best...heh

Apit said...

ak pun xdk fb..lepak ja...org2 ada fb ni baru nk up nie..hehe..lg 5thn fb xdk dh la...benda ni suma season ja..tgk bola lg best...heh