April 10, 2010

UTM dan Memorinya #Part 1


ini my Aza Elliani
hebat dalam ilmu-ilmu menjerit ni
hyper active
happy go lucky and she always makes my day
seyes!!




ini my boss
si ensem Ong
cool person and sangat caring
cakap je nak makan kat mane
mesti dia penuhi permintaan cik hati ni
aku pasti akan rindu beliau dengan banyaknye
dah la ensem
pastu baek lak tu
dah la baek
caring lak tu
chinese guy yang paling nice pernah aku kenal



ini syafiq
tempat aku meluah segala jenis perasaan masalah n kerja-kerja gila
very openminded and good listener too
thanx bro sudi layan macam2 masalah aku
^________^




yess
3 manusia di atas ni memang akan aku rindu dengan tahap yang sangat banyak bila TAMAT je sesi menuntut ilmu di bumi UTM ni nanti
T_________________T



SEBAB
hari-hari aku dibumi UTM ni pasti diwarnai dengan watak-watak indah mereka
u guys rawk
I LOVE YOU SOOOOO DAMN MUCH



ok.
sebak
nak teriak



bye!


skali lagi



I LOVE YOU GUYS







3 comments:

slay said...

love u too~mmuakks! :)

~misz syafa~ said...

mr slay : piu2 lah...hahahahaha

SaiyidahAisyah said...

lama tak drop komen sini. wahh! :D