June 25, 2009

Rindu UTM Dah Nie.....

ini masjid utm. eh,xpenah lak aku tgk awan centu. maybe aku tgh membuta kot waktu pic ni diambil.
=p


ok.
bila aku dah shopping bende2 aku nak p kelas semester baru.
aku mmg akan gewdik2 rindu utm.
heh.
hahahaha kononnya dengan azam baru mahu pergi ke kelas tanpa ponteng sehari dua.
serta smangat mahu naikkan pointer aku sem ni
dan
membebaskan diri dari sebarang kerja2 last minutes.
amin.


hahahahaha
ok.
sumpah tipu!!
nak muntah aku baca.
sebab memang lansong tak penah betoi azam semester baru aku tu.


senet aku sangat baek.
sebab result aku agak baik.
sebagai habuan aku malas study tapi result tetap maintain,
aku telah dihadiahi beg idaman seperti yang aku nyatakan dengan berperasaan sungguh keinginan aku kepada beg ini pada entry yang lalu.
klik cni utk menjadi comel------>eima jer stylo
heh.
=p


slalunya senet akan sertakan dengan sliper p kelas skali.
tapi kali ni dia agak kedekut.
ok tipu.
aku beli sendiri je sem ni sbb senet banyak nak guna duit pi UPM sana.
cam tak sampai hati.
cukoplah apa yang dh berjaya aku paw.
=)


eh.
jap.
mana ade paw senet la..
ni kan hadiah.
tolong sket ok.
I ni awek yg baik.
mana tau paw2 bf kesayangan.


aku tau korang malas nak layan unQuality entry dari aku kali ni.
lebih kepada ss dapat barang baru.
cewi terlebey sudahhhh =p
maap laaa.
anda dah boleh bersurai sebelum muntah kat cni.


Photobucket
sellfish gile. amek pic barang2 aku je. hahaha


Photobucket
ni beg aku nak p kelaih nanti.
omg.

mak puas nyahhhhh dapat apa yang I nakkk

tak cantik???
heh.
ade aku kesah?

cak cak cak
(mak aih, leh plak terpakai ayat sitcom paling bangang tu)

annoying ok!

sangat!



Photobucket
ok.
ni plak sliper idaman kalbu aku yang pada pandangan pertama lagi hatiku telah terpana.

walau mcm sliper jamban ja pon.

tapi kestyloan nye jelas terserlah!

auw!



ok
abes sesi cewi mencewi.
sambung cite lain lak.


ari tu pegi shopping dengan senet.
sumpah aku terasa bosannya p shopping berdua seiring sejalan.
Fahmi, Aida n Ajaq sila rasa di notice.
sumpah rindu korang.
kami rasa terkapai2 je kebosanan.
tak mcm kita shopping raya tahun lepas.
heaven gila kan?



dan melayan senet bershopping memang suatu pengorbanan tenaga yang amat sangat.
bayangkan laaa dari Gurney Plaza pegi ke Queensbay Mall pastu pegi balik Gurney Plaza.
12-8pm
sesungguhnya aku penat!
bayangkan dalam tempoh tu lansong tak duduk tapi terus berjalan-pilih-memilih-pikir-memikir-survey-mensurvey-beli-membeli tanpa henti.
cettt.
mcm la duit ada 20k nak publish ayat di atas.
hahahaha



ok.
to-be-honest
aku jatuh cinta lagi.
kali ni bukan dengan bag or flipflop tapi wedges crocs yang sgt stylo.
demn it!
xmungkin aku beli wedges itu.
sbb aku jarang pakai wedges n heel n bla bla bla.
tapi peminat wedges, sila lihat design baru crocs yang agak berperikemanusiaan dah.
design yg agak cantik sudahhh...
terharu.
bukan sliper katun yang aku menyampah gila tengok tapi sedap bila pakai.
=.=


duit durian runtuh dah abes.
sempat beli sliper je.
yang lain bagi senet servis kete n bla bla.
xpe.
ikhlas.


sabtu ni senet dah gerak p upm.
aku akan hidup seorang diri di rumah sewa yang mmg aku dok sorang tu.
cettt.
nasib seminggu jaaaa


wei.
aku nak p tgk transformer tapi senet cam moody.
benci laaaa.
takot nak ajak.
heh.



adoi la..
apa ni!
entry merepek bercampur aduk.
dah la.
stop kat sini dulu.
.
.
.
.
.
murid2.
sila bersurai.



Eima Jer: dah lama tak buat review makan2 kan?kan? jap lagi laaaa...hehehehe =) btw. maap entry tak kualiti lansong pagi ni. eh jap. hari2 entry aku tak kualiti. =)



p/s: smlam syafiq sms aku, cakap rindu kat aku. hahaha klu syafiq dah rindu kat aku, sure UTM mmg kompen rindu kat aku gak. sbb syafiq dengan utm sama je. bosan. hahahahaha =) eima jer, tanpa keberanian mimpi tak bermakna...xmasal! =p







10 comments:

Drunbella said...

laki hg dpt further studi kart upm ka darl?

fairuz said...

kau pakai selipar apa pun sama je..tetap malas gi kelas kan..haha..baik bagi aku je..boleh gak aku buat selipar jamban kedua aku..haha...

apsal syafiq tu tak open blog dia?

nuyun said...

alahai madu supa aku taktau punca ang rindu utm..haha

SaiyidahAisyah said...

huhuu
gila santek pict masjid itu
terpegun gila
lagi2 bab langit dia tu
hebat btol editan heh

Eima Jer said...

bella:
a'ah..esok lesa daftar..
baru nk smbg..
ok la asalkan smangat nk further tu ade..
=)

apai:
hahahaha ok la apai..
janji niat baik dh ada..
dapat pahala dah tu..


nuyun:
cett madu..
jgn pecah rahsia..
tak cool nanti
=p

saiyidah:
hey sweetie..
hahaha bukan i yg edit..
flickr je pon..
ntah sape la owner pic neh..
heh.
=)

slay said...

eima : makaih bangge giler aku rindu kat dia.siap tulis dalam entry lagi.thanx eh..tp sempat mengutuk lagi tu.hehe. ;p

apai : blog aku agak personal la nak open kat sume.dah macam diary dah.aku gerenti kalo ko bace ko muntah 2 baldi nanti.hehe.. =)

Eima Jer said...

apai:
syafiq jiwangness! hahahaha sushhh sushhh muntah kat lain naaaa

slay:
hahaha lihatlah dunia..
syafiq RINDU eima jer..
hahaha biase la, budak stylo mylo milo ais mcm i mmg orn rinde..
heh

ok.
eima jer rindu YUNIRAMAYANTI BINTI TONO..
boleh?

sha89 said...

perghh pnjg gilerr entri hehe :)

best oo paw2 ni...

*xmuntah lg baca entry2 ko...*

teruskn ber crita...aku tetap baca :)

PuTerI AmeeRA aka pUTmIrA said...

cet..iye ke rindu utm??/cm tk caye je aku..eima ko dapat blok mane eh??

PuTerI AmeeRA aka pUTmIrA said...

ma..ajie dpt smbg upm ke???nasib dekat..kalo dpt smbg sabah cmne..hehe